Thursday, September 21, 2006

Valokuvatorstai ensi kertaa


Italialaisessa junassa
Olinkin jo kauan miettinyt, mihin yhteyteen laittaisin tämän eräässä italialaisessa junassa näppäämäni kuvan. Mielestäni se sopii tähän haasteeseen vallan mainiosti.
Vai mitä? Siinähän on sekä logo että "ikoni".

Paperivuorineuvos

7 comments:

Hallatar said...

Aivan loistavasti päätelty =))))

Paperivuorineuvos said...

Itsellenikään ei näiden symbolien yhdistämisen tarkoitus ei ole avautunut. Vai kuuluneeko joukkoon "Sattuma korjaa satoa"?!

Hallatar said...

Mutta jos onkin alunperin tarkoituksena ollut
osoittaa paikkaa, jonne Paavikin menee yksin... ;D

Anonymous said...

Onko italialaisissa junissa näin kauniita vessan merkkejä. Vai onko tuo kirkko sattumalta tuossa kohtaa.

सारी said...

Minulla on ikävä niitä loosseja, joissa oli pieniä tauluja seinillä. Nykyiset vaunut ovat niin...steriilejä. Pitkänmatkanjunissa näyttää olevan vielä niitä loossivaunuja; pitäisi lähteä vaikka Apuliaan junalla, niin saisi nauttia kunnon tunnelmasta.
Milanosta tulin nimittäin kerran Modenaan Barin yöjunassa, ja viisi minuuttia lähdön jälkeen matkustajat pelasivat jo korttia ja söivät eväitä. Siinä on sellaista kunnon matkustaja-asennetta, jota muistan lapsuuteni junamatkoilta. Melkein tästä tekee mieli kirjoittaa juttu!

Paperivuorineuvos said...

Hallattarelle: Vahinko kyllä, paavi ei junalla liiku, vaan Roomasta Castelcandolfoonkin menee helikopterilla. Tunnen hyvin Leena Montin, joka opetti edesmenneelle paaville suomea, ja hän kertoi odottaneensa Wojtylaa jossain Vatikaanivaltion sisällä tai tuntumassa, kun tämä astui alas helikopterista. Ja siis tuntee nämä asiat.

Tanssivalle harmaa pantterille toteaisin, että olen kyllä matkustanut aika paljon italialaisissa junissa. Esim. ekana vuonna (1985)Italiassa ollessani matkustin Anconasta Roomaan peräti 19 kertaa.
Tuollaisia kuvia en ole kuitenkaan nähnyt kuin tuon ainoan kerran, joten en osaa vastata tuohon kysymykseen.

Sarille, kirjoita vaan. Itsekin kirjoittanen toiseen blogiini (http://paatokset.vuodatus.net) ensimmäisestä junamatkastani Italiassa vuonna 1982.

Hallatar said...

Hih!
Tarkoitin että kun kuvassa on tua tuttu kupoli = viittaus paaviin?, ja WC-kyltti =
WC, on paikka jossa paavikin saa olla rauhassa ja yksin... ;D

Taitaa tämä edustaa aivan liian maallista ajattelutapaa? =)